apró kockára vágott őszibarackbefőtt
- 20 dekagramm
tej
- 1 dl
Díszítéshez
őszibarackbefőtt
- 1 doboz
porcukor
- 1 kevés
Pezsgőkrémhez
pezsgő
- 1 dl
tojássárgája
- 1 darab
porcukor
- 1 evőkanál
Elkészítés:
Keverjük habosra a Rama Vajas Ízt a cukorral és a vanillincukorral, majd keverjük hozzá egyenként a tojásokat, majd a sütőporral és a csipet sóval elkevert lisztet, végül pedig az őszibarackbefőttet, illetve a tejet.
A pezsgőhöz adjuk hozzá a tojássárgáját és a porcukrot, majd gőz felett állandó kevergetés mellett sűrítsük be a krémet.
Töltsük fel a muffin kapszlit, vagy szilikon muffin sütőformát félig tésztával, kanalazzunk rá egy teáskanállal a pezsgőkrémből, majd fedjük be még egy adag tésztával.
180 °C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt süssük készre, majd, ha kihűlt díszítsük porcukorral és az őszibarack szeletekkel. Kb. 12 muffin lesz belőle.