A lisztet és a porcukrot egy deszkára szitáljuk, majd egyenletesen rászórjuk a szétmorzsolt, hideg Ramát. Hozzáadjuk a sót, a vaníliás cukrot és a citromhéjat, majd mindezekből sima tésztát gyúrunk. Alufóliába göngyöljük és kb 2 órán át pihentetjük a hűtőben. A tejből, a kristálycukorból és a pudingporból megcsináljuk a pudingot, még forrón belekeverjük a kakaóport és az almabort, majd hagyjuk kihűlni és szitán átnyomjuk. A tésztát belisztezett deszkán kb. 4 mm vastagra nyújtjuk és akkora köröket szúrunk ki belőle, amekkora a sütőforma. Ezekkel a körökkel kibéleljük a formákat és megtöltjük a krémmel. Az almát megmossuk, meghámozzuk, négyfelé vágjuk, kiszedjük a magházát, majd vékony gerezdekre vágjuk és ezeket rátesszük a kosárkákra. Meglocsoljuk citromlével és meghintjük a fahéjjal. Végül a tészták szélét bekenjük felvert tojássárgával és a süteményt előmelegített sütőben 180 C - on kb. 30 percig sütjük. Egy kicsit hagyjuk hűlni, bekenjük felforrósított lekvárral és hagyjuk kihűlni. Nagyon finom.