Hozzávalók:
krem
-
citrom
- 1 púpos evőkanál
-
krémsajt
- 200 gramm
-
porcukor
- 60 gramm
-
habtejszín (minimum 30%-os zsírtartalmú)
- 250 milliliter
-
bazsalikomlevél (opcionális, ha zöld krémet akarunk készíteni)
- 30 gramm
Díszítés
Tészta (egy 24 cm x 24 cm-es sütőformához):
-
cukor
- 300 gramm
-
tojás
- 3 darab
-
finomliszt
- 350 gramm
-
darált mogyoró vagy dió
- 125 gramm
-
Dr. Oetker Sütőpor
- 1 csomag
-
só
- 1 csipetnyi
-
tej
- 250 milliliter
-
apróra vágott mogyoró vagy dió
- 40 gramm
-
puha Rama Vajas Íz
- 300 gramm