Feltöltve:

Pina Colada torta

80
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

kókuszreszelék5 dekagramm
zselatin1 csomag
apróra vágott ananász0.5 doboz
tejszín3 dl
tejszín ízű pudingpor2 csomag
cukor6 evőkanál
tej3.5 dl
ananászlé2.5 dl

Díszítés

fehér rum1 dl
víz2 dl
ananászlé2 dl
cukor6 evőkanál
színtelen tortazselé2 csomag
körszeletes ananász1 doboz

Piskótatészta

tojás6 darab
reszelt fehér csoki3 dekagramm
cukor6 evőkanál
sütőpor1 csomag
liszt6 evőkanál

Desszertek: Pina Colada torta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

A tésztája egy teljesen hagyományos piskóta, annyi különbséggel hogy a lisztbe keverjünk bele néhány dkg reszelt fehér csokit.

2

A krémhez a pudingot az ananászlével és a tejjel felfőzzük, majd kihűtjük.

3

A tejszínt közben felverjük. Ha elkészült, belekeverjük a lecsepegtetett ananászt és a kókuszreszeléket, majd óvatosan beleforgatjuk a kihűlt pudingot, valamint a felfőzött zselatint. Hűtőbe tesszük kb. 20 percre.

4

Betöltjük a tortát. A tésztát 3 részre vágjuk. Ha elkészültünk, kb 3 dl tejszínt verjünk fel, amivel húzzuk fel a torta oldalát, majd tegyük hűtőbe amíg elkészítjük a zselét a tetejére.

5

A tortazselét felfőzzük az ananászlével, a vízzel és a fehér rummal. Ha kész, belekeverjük a cukrot. A szelet ananászokat a torta tetejére fektetjük és amikor már kezd kötni a zselé az ananászokra öntjük. Másfél órát hagyjuk a hűtőben pihenni kb.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem