A hozzávalókat összekeverem. Ha esetleg egy kissé lágyra sikerült volna a massza, formázás előtt rakd egy kicsit a hűtőbe. Kör alakú háztartási keksz alapra helyezem, de lehet lekváros piskótatallér is az alapja. Belsejébe krémet is tehetünk úgy, hogy még a formába belenyomjuk egy fakanál nyelét, így helyet csinálva a tölteléknek. Krém I. a fenti mennyiséghez: 10 dkg vaj vagy sütőmargarin, 1 ek rum, 1 tojássárgája és 8 dkg porcukor szükséges. Krém II: 13 dkg gesztenyemassza, 3 dkg porcukor, 8 dkg darált háztartási keksz, 5 dkg vaj vagy sütőmargarin. Mindkét krémet a belsejébe töltjük. Érdemes mind a kettőt kipróbálni. A formázás után távolítsuk el a formát és egy kis mutatós sütik kapunk.