Feltöltve:

Piramisu – avagy a jó tiramisu receptje

80
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A piskótához

tojás10 darab
cukor10 evőkanál
rétesliszt10 evőkanál
Ráma1 darab

A krémhez

Gála vagy Aranka vanília krémpor2 csomag
natúr vajkrém (250 g)2 doboz
sütőrum2 dl
lefőzött kávé2 dl
Holland vagy szerencsi kakaópor1 kevés
tej1 kevés

Desszertek: Piramisu – avagy a jó tiramisu receptje a sok Tiramisu recept közül.

Elkészítés

1

A szokásos módon piskótát készítünk: vagy 2 db öttojásosat vagy egy 10 tojásosat, amit később kettévágunk. A piskótának kb. 20 perc a sütési ideje, ha az első módon cselekszünk.

2

A vajkrémet összekeverjük a krémporokkal. Kevés tejjel lazítjuk.

3

A kávét és a rumot összeöntöm és jól meglocsolom a piskótákat.
Közepére belekenem a krém felét, és egymásra fordítom őket. A piskóta tetejét is megkenem a krémmel, és bőven megszitálom a kakaóporral.
Tejszínhabbal tálalom.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem