Feltöltve:

Pirított, sajtos kifliszeletek rókagomba krémleveshez

10
Könnyű
2 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
víz5 dl
snidling1 evőkanál
Knorr Rókagomba krémleves1 csomag
reszelt füstölt sajt10 dekagramm
szikkadt kifli1 darab

Desszertek: Pirított, sajtos kifliszeletek rókagomba krémleveshez a sok Kifli recept közül.

Elkészítés

1

Vágjuk ferde szeletekre a kiflit. Tegyük a szeleteket egy sütőpapírral kibélelt tepsire. Majd tegyük 220 fokra előmelegített sütőbe. Pár perc alatt pirítsuk meg őket.

2

Miután kivettük, kenjük meg a tetejüket margarinnal. Majd szórjuk meg őket frissen vágott snidlinggel. Ezután szórjuk meg őket a reszelt sajttal.

3

Tegyük vissza a forró sütőbe és hagyjuk, hogy a sajt szépen ráolvadjon a kifli szeletekre.

4

Ezalatt készítsük el a levest a tasakon található leírás szerint. Tálaljuk a levest a sajtos kifli szeletekkel.

Hozzászólások

Hasonló receptek

60"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

55"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

55"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

15"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

70"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

55"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

15"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem