Feltöltve:

Pörkölt diós

access_alarm 40
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

vaníliás puding1 csomag
tej3 dl
kristálycukor6 evőkanál
Ráma1 púpos evőkanál
porcukor15 dekagramm
vanília1 darab

Gyúrt tészta

liszt20 dekagramm
porcukor1 marék
tojássárgája2 darab
Ráma10 dekagramm
sütőpor0.5 csomag
tej1 kevés

Kevert tészta

tojássárgája8 darab
porcukor30 dekagramm
darált dió26 dekagramm
liszt1 evőkanál
tojásfehérje keményre vert habja10 darab

Elkészítés

1. lépés

A gyúrt tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és Ramával kikent tepsibe tesszük. A kevert tészta hozzávalóit szintén összekeverjük, majd a nyújtott tésztára egyenletesen szétterítjük. Ha megsült a tészta, hagyjuk kihűlni, majd kenjük rá a krémet. Pörköljünk meg 10 dkg durvára vágott diót, szórjuk rá a krémre, majd csurgassuk le olvasztott csokoládéval. Krém: a vaníliás pudingot megfőzzük, majd ha kihűlt hozzáadunk 1 Ramát, 15 dkg porcukrot, és 1 vaníliát.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem