Pudingos csigák
Desszertek: Pudingos csigák a sok Sütemények recept közül.
Elkészítés
A robotgép dagasztókarjának segítségével a tészta hozzávalóiból sima, közepesen kemény tésztát gyúrtam, amit langyos helyen, letakarva kelni hagytam kb. 1 órán át. Amíg a tészta pihent, addig megfőztem a pudingot (utasítás a zacskón). Amikor már azt hittem, elég sűrű, levettem a tűzről, és folyamatosan kevergetve beledolgoztam a Ramát, és addig kevergettem, amíg ki nem hűlt, (azért kell kevergetni, hogy ne bőrösödjön be a teteje). A duplájára dagadt tésztát lisztezett gyúrótáblára pottyantottam, finoman átdolgoztam, és kb. 6 mm vékonyra nyújtottam. Rákentem a pudingot, rászórtam a mazsolát, és feltekertem. A tekercset másfél-két centi vastag szeletekre vágtam, és sütőpapírral bélelt sütőlapra rendezgettem őket, egymástól tisztes távolságra, (sütés közben jól megnőnek). Még nagyjából 20 percig pihentettem őket, majd a 200 C fokra előmelegített sütőbe toltam a tepsit.