Pudingos, diabetikus szelet, ahogy én készítem
Pudingos, diabetikus szelet, ahogy én készítem
  • timer50 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

    A piskótához

    • tojás - 6 darab
    • víz - 6 evőkanál
    • folyékony édesítőszer - 12 evőkanál
    • liszt - 10 evőkanál
    • kakaópor - 2 evőkanál
    • sütőpor - 1 csomag

    A krémhez

    • vaníliás, vagy tejszín ízű főzős pudingpor - 4 csomag
    • folyékony édesítőszer - 4 evőkanál
    • tej - 1.2 liter
    • cukormentes növényi tejszín - 0.5 liter

    Elkészítés:

    1. A piskótát megsütjük a szokásos módon.
    2. A tejben megfőzzük a pudingot ,ha kihűlt a puding akkor a keményre felvert tejszínt belekeverjük és a piskótára kenjük.
    3. A tetejét megszórjuk kakaóval. Nagyon finom és krémes.