A tészta hozzávalóit egy tálban jól összedolgozzuk, majd duplájára <br />
kelesztjük. /Lehet kenyérsütőgépben is elkészíteni, dagasztó-kelesztő prog./<br />
Míg a tészta kel, elkészítjük a töltelékül szolgáló pudingot, és hagyjuk teljesen kihűlni. /Vigyázni, hogy ne bőrösödjön meg a teteje./<br />
Ha megkelt a tészta, lisztezett deszkán kinyújtjuk, nagyon vékonyra és hosszúkásra. Megkenjük az egész felületét olaj-Rama keverékkel, majd a tészta 1/3-át visszahajtjuk. Azt is megkenjük és ráhajtjuk a másik oldalról a tészta másik 1/3-át, majd ezt is lekenjük.<br />
A töltelékként szolgáló pudingot a közepére halmozzuk, és egyenletesen elkenjük, egy csíkban.<br />
A pudingra ráhajtjuk az egyik felét, majd a másik felét is. 2 cm-es szeleteket vágunk /kb. 14 lesz belőle/, és csavarunk rajta egyet. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és kelesztjük újabb 30 percig.<br />
Előmelegített sütőben 190 C-on sütjük 30 percen át, majd kivesszük és megkenjük a mázzal. Visszatéve még 5-7 percig sütjük.