A tészta hozzávalóiból piskótát sütök. A tojásfehérjéket a cukorral és a reszelt citromhéjjal kemény habbá verem, hozzáadom a tojássárgákat és azzal is jól kikeverem. A lisztet összekeverem a sütőporral és gyengéden hozzákeverem a tojásos masszához, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm és megsütöm. Az őzgerinc formát folpackkal kibélelem. A megsült és kihűlt piskótát hosszában félbe vágom, kibélelem az őzgerinc formát az egyik lappal, a leeső részeket feldarabolom. A másik fele lapból vágtam egy darabot, ami az őzgerinc talpa lesz. A többi megmaradt piskótadarabokat a babapiskótával összetördelem, a tejjel, a rummal és a kávéval meglocsolom. A Ramát a cukorral és a tojással habosra keverem, majd hozzáadom a piskótát, a lekvárt, a mazsolát és a diót. Az őzgerincben várakozó piskótát vékonyan lekvárral lekenem és a tölteléket egyenletesen beleteszem. Az őzgerinc fedőlapját is vékonyan lekenem lekvárral és a tölteléket befedem. Egy nagy súllyal lenyomatom, (én húsvágó deszkámat tettem rá) 1-2 órán át. Utána egy tálcára borítom és a folpackot eltávolítom. A máz készítése: egy lábasban vizet forralok, majd egy tálba teszem a Ramát, a porcukrot és a tejet. Vízgőz felett keverőgéppel jó habosra keverem, majd beleöntöm a puncspudingport és addig keverem, amíg jó sűrű nem lesz. Bevonom vele az őzgerincet, egy keveset vettem el belőle, ehhez tettem egy kis meggyszörpöt, hogy sötétebb legyen. Tortanyomóba töltöttem és a sütit díszítettem, majd színes cukorral megszórtam. A puncs mázat gyorsan kell a süti tetejére simítani, mert nagyon gyorsan köt. Beteszem a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek és másnap szeletelem.