Feltöltve:

Rákóczi túrós

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Töltelék

túró33 dekagramm
cukor10 dekagramm
búzadara3 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
tojássárgája3 darab
mazsola5 dekagramm

Tészta

liszt15 dekagramm
Ráma10 dekagramm
porcukor5 dekagramm
víz2 evőkanál
1 csipetnyi

Hab

tojásfehérje3 darab
cukor15 dekagramm
lekvár1 darab

Desszertek: Rákóczi túrós a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóit nyújtható masszává gyúrjuk, majd 180 C-on félig megsütjük.

2

A töltelék hozzávalóit összekeverjük. A sütőből kivesszük a lapot, vékonyan megkenjük baracklekvárral, majd rátesszük a tölteléket. Visszatoljuk a sütőbe, hogy picit száradjon a töltelék.

3

A tojásfehérjéből és a cukorból kemény habot verünk, majd a túró tetejére tesszük. Porcukorral meghintjük és 150 C-on 15 percig bőrösítjük.

4

Mikor elkészült, lekvárra csíkokat húzunk a habba.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem