Feltöltve:

Rákóczi túrós

access_alarm 60
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Töltelék

túró33 dekagramm
cukor10 dekagramm
búzadara3 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
tojássárgája3 darab
mazsola5 dekagramm

Tészta

liszt15 dekagramm
Ráma10 dekagramm
porcukor5 dekagramm
víz2 evőkanál
1 csipetnyi

Hab

tojásfehérje3 darab
cukor15 dekagramm
lekvár1 darab

Desszertek: Rákóczi túrós a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalóit nyújtható masszává gyúrjuk, majd 180 C-on félig megsütjük.

2. lépés

A töltelék hozzávalóit összekeverjük. A sütőből kivesszük a lapot, vékonyan megkenjük baracklekvárral, majd rátesszük a tölteléket. Visszatoljuk a sütőbe, hogy picit száradjon a töltelék.

3. lépés

A tojásfehérjéből és a cukorból kemény habot verünk, majd a túró tetejére tesszük. Porcukorral meghintjük és 150 C-on 15 percig bőrösítjük.

4. lépés

Mikor elkészült, lekvárra csíkokat húzunk a habba.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem