Feltöltve:

Rázós krémes

access_alarm 40
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Piskóta

tojás6 darab
cukor6 kupica
liszt6 evőkanál
sütőpor0.5 csomag

krem

habtejszín500 milliliter
vaníliás főzés nélküli pudingpor2 csomag
ananász konzerv1 darab

Hab

növényi babtejszín300 milliliter

Desszertek: Rázós krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjébe teszünk 6 ek kristálycukrot és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a 6 ek. lisztben elkevert sütőport és megsütjük a tésztát.

2. lépés

Amíg sül a tészta, addig előveszünk egy tálat, aminek van teteje.
Beletesszük a habtejszínt, a pudingporokat és a leszűrt ananászt, majd lezárjuk a tálat és elkezdjük rázni össze-vissza, amíg nem lesz sűrű az állaga.

3. lépés

A növényi babtejszínt elektromos mixerrel kemény habbá verjük. Amikor a tésztánk kihűlt, rákenjük az ananászos krémet, majd a krémre a habot. Díszíthetjük kakaóval, vagy reszelt csokival.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem