Feltöltve:

Rázós krémes

40
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Piskóta

tojás6 darab
cukor6 kupica
liszt6 evőkanál
sütőpor0.5 csomag

krem

habtejszín500 milliliter
vaníliás főzés nélküli pudingpor2 csomag
ananász konzerv1 darab

Hab

növényi babtejszín300 milliliter

Desszertek: Rázós krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1

A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjébe teszünk 6 ek kristálycukrot és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a 6 ek. lisztben elkevert sütőport és megsütjük a tésztát.

2

Amíg sül a tészta, addig előveszünk egy tálat, aminek van teteje.
Beletesszük a habtejszínt, a pudingporokat és a leszűrt ananászt, majd lezárjuk a tálat és elkezdjük rázni össze-vissza, amíg nem lesz sűrű az állaga.

3

A növényi babtejszínt elektromos mixerrel kemény habbá verjük. Amikor a tésztánk kihűlt, rákenjük az ananászos krémet, majd a krémre a habot. Díszíthetjük kakaóval, vagy reszelt csokival.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem