Rázós krémes
Desszertek: Rázós krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.
Elkészítés
1
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjébe teszünk 6 ek kristálycukrot és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a 6 ek. lisztben elkevert sütőport és megsütjük a tésztát.
2
Amíg sül a tészta, addig előveszünk egy tálat, aminek van teteje.
Beletesszük a habtejszínt, a pudingporokat és a leszűrt ananászt, majd lezárjuk a tálat és elkezdjük rázni össze-vissza, amíg nem lesz sűrű az állaga.
3
A növényi babtejszínt elektromos mixerrel kemény habbá verjük. Amikor a tésztánk kihűlt, rákenjük az ananászos krémet, majd a krémre a habot. Díszíthetjük kakaóval, vagy reszelt csokival.