Feltöltve:

Rebarbarás-epres pohárkrém

access_alarm 20
cake Könnyű
person_outline 6 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

habtejszín500 milliliter
kristálycukor5 evőkanál
Knorr Szamócaleves1 csomag
rebarbara200 gramm
pirított mandula pehely3 evőkanál

Desszertek: Rebarbarás-epres pohárkrém a sok Krém , Pohárkrém recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A rebarbarát mossuk meg és vágjuk 1-2 centis darabokra. Tegyük egy lábasba kb. 5 evőkanál cukorral éps kis lángon főzzük puhára mintegy 15 perc alatt. Ezután hagyjuk kihűlni.

2. lépés

A tejszínhabot verjük fel a Knorr Szamócaleves tasak tartalmával együtt.

3. lépés

Majd a lehűlt rebarbarával keverjük össze. Ne keverjük nagyon simára, maradjanak benne kisebb rebarbara darabok.

4. lépés

Tegyük tálkákba, vagy kisebb poharakba, kelyhekbe. Szórjuk meg a tetejüket pirított mandula héjjal. Azonnal is tálalhatjuk, de előre is elkészíthetjük több órával, vagy fél nappal is akár.
Tálaljuk édes zabkeksszel.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 10"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 35"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 10"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 10"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem