Feltöltve:

Répatorta

90
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

étolaj0.5 pohár
apróra vágott dió10 dekagramm
reszelt sárgarépa50 dekagramm
sütőpor2 csomag
vaníliás cukor2 csomag
finomliszt 300 ml2 pohár
kristálycukor 150 ml1 pohár
tojás5 darab

Az öntethez

csokoládédara10 dekagramm
vaníliás cukor ízlés szerint1 csomag
Ráma12 dekagramm

Desszertek: Répatorta a sok répatorta recept közül.

Elkészítés

1

A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk az étolajat, a reszelt sárgarépát, diót, vaníliás cukrot, sütőporos lisztet, végül a felvert tojásfehérjét. Könnyedén átkeverjük, és a kikent sütőformába öntjük.
Előmelegített sütőben 50 percig sütjük 180 °C fokon. Mielőtt a tészta megsülne, leöntjük az olvasztott Rama, vaníliás cukor és csokoládépor keverékével, majd visszatesszük a sütőbe még 5 percre. Ha kihűlt, tetszés szerinti formára szeleteljük és tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem