Feltöltve:

Réteges finomság

70
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tetejére

mandulapehely5 dekagramm

A tésztához

Ráma12 dekagramm
porcukor5 dekagramm
kakaópor3 dekagramm
1 csipetnyi
kk.mandulaaroma1 darab
liszt15 dekagramm

A lekváros réteghez

meggylekvár15 dekagramm
csokidarabkák10 dekagramm
cseresznyepálinka1 evőkanál

A mandulás habhoz

tojásfehérje4 darab
porcukor20 dekagramm
darált mandula18 dekagramm
mandulaaroma1 evőkanál

Desszertek: Réteges finomság a sok

Elkészítés

1

Elektromos habverővel összekeverem a tészta hozzávalóit, morzsás állagúra. Ezt egy Ramával kikent, alufóliával bélelt 20x30 cm-es tepsibe nyomkodom, megszurkálom villával és sütőben 20 percig sütöm. Kiveszem a sütőből és megkenem a pálinkával összekevert lekvárral, megszórom a csokidarabkákkal, majd ráöntöm a keményre vert mandulás habot, (a hab nem lesz egészen kemény). Megszórom a mandulapehellyel és 20-25 percre visszakerül a sütőbe. Addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz a teteje.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem