Ribizlis vaníliakocka
Ribizlis vaníliakocka
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 25 dekagramm
  • tej - 5 dl
  • porcukor - 15 dekagramm
  • kristálycukor - 2 evőkanál
  • vaníliás cukor - 1 csomag
  • vanília ízű pudingpor - 1 csomag
  • ribizli - 20 dekagramm
  • kész kakaós piskótalap - 1 darab

Elkészítés:

  1. A pudingport a leírás szerint elkészítjük. A Ramát a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot és összedolgozzuk. Az elkészült krémhez hozzáadjuk a megtisztított ribizlit.
  2. A piskótát kétfelé vágjuk, megtöltjük a krém felével, majd a sütemény tetejét és oldalát bevonjuk a másik felével. Közvetlenül a tálalás előtt kockákra vágjuk, végül tejszínhabbal, ribizliszemekkel és mandulaforgáccsal díszítjük.