Feltöltve:

Ropogós karamellás almák

25
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Carte d'Or Vanília jégkrém4 gombóc
alma meghámozva, kimagozva és kockára vágva400 gramm
Ráma50 gramm
barna cukor50 gramm
fahéj0.5 teáskanál
keksz összetörve125 gramm
pirított mogyoró aprítva20 gramm
aprított dió20 gramm
karamell öntet100 gramm

Desszertek: Ropogós karamellás almák a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

Pirítsuk az almát egy nagyobb serpenyőben a cukros-fahéjas margarinon, közepes hőfokon körülbelül 15 percig, vagy amíg az almák meg nem puhulnak.

2

Egy tálban keverjük össze a kekszet az aprított magvakkal.

3

Melegítsük fel a karamell öntetet egy kisebb serpenyőben vagy a mikrohullámú sütőben.

4

Osszuk el a megpuhult almákat négy tálkába vagy szufléformába, majd szórjuk rá a kekszes keveréket.

5

Tegyünk minden adag tetejére egy gombóc Carte d'Or Vaníliás jégrémet, majd a fagylaltot öntsünk nyakon a meleg karamell öntettel és azonnal tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem