Feltöltve:

Ropogós karamellás almák

access_alarm 25
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Carte d'Or Vanília jégkrém4 gombóc
alma meghámozva, kimagozva és kockára vágva400 gramm
Ráma50 gramm
barna cukor50 gramm
fahéj0.5 teáskanál
keksz összetörve125 gramm
pirított mogyoró aprítva20 gramm
aprított dió20 gramm
karamell öntet100 gramm

Desszertek: Ropogós karamellás almák a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Pirítsuk az almát egy nagyobb serpenyőben a cukros-fahéjas margarinon, közepes hőfokon körülbelül 15 percig, vagy amíg az almák meg nem puhulnak.

2. lépés

Egy tálban keverjük össze a kekszet az aprított magvakkal.

3. lépés

Melegítsük fel a karamell öntetet egy kisebb serpenyőben vagy a mikrohullámú sütőben.

4. lépés

Osszuk el a megpuhult almákat négy tálkába vagy szufléformába, majd szórjuk rá a kekszes keveréket.

5. lépés

Tegyünk minden adag tetejére egy gombóc Carte d'Or Vaníliás jégrémet, majd a fagylaltot öntsünk nyakon a meleg karamell öntettel és azonnal tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem