Feltöltve:

Rózsafánk

access_alarm 30
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

liszt25 dekagramm
porcukor5 dekagramm
egész tojás2 darab
tojássárgája2 darab
tejföl2 evőkanál
1 csipetnyi

Desszertek: Rózsafánk a sok Fánk recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A hozzávalókat összegyúrjuk, majd lisztezett gyúródeszkán vékonyra kinyújtjuk és fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Három darabot egymásra rakunk, széleit bevagdossuk és ujjunkkal benyomjuk a közepét. Olajban mind a két oldalát átsütjük, de nem hirtelen. Papírszalvétára szedjük, hogy az olaj lecsöpögjön. Vaníliás cukorral megszórjuk és a közepébe lekvárt teszünk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 50"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 105"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem