Feltöltve:

Rózsafánk

30
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

liszt25 dekagramm
porcukor5 dekagramm
egész tojás2 darab
tojássárgája2 darab
tejföl2 evőkanál
1 csipetnyi

Desszertek: Rózsafánk a sok Fánk recept közül.

Elkészítés

1

A hozzávalókat összegyúrjuk, majd lisztezett gyúródeszkán vékonyra kinyújtjuk és fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Három darabot egymásra rakunk, széleit bevagdossuk és ujjunkkal benyomjuk a közepét. Olajban mind a két oldalát átsütjük, de nem hirtelen. Papírszalvétára szedjük, hogy az olaj lecsöpögjön. Vaníliás cukorral megszórjuk és a közepébe lekvárt teszünk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 1
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

105"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem