Feltöltve:

Rumos-csokis szelet

120
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

tej6 dl
főzős csokis pudingpor2 csomag
vaníliás cukor2 csomag
Ráma1 púpos evőkanál
porcukor25 dekagramm
kakaópor3 evőkanál
rumaroma1 darab

Tészta

liszt70 dekagramm
Ráma10 dekagramm
kakaópor3 evőkanál
sütőpor1 darab
szódapor1 kávéskanál
porcukor30 dekagramm
1 csipetnyi
tojás2 egész
tej1.5 dl

Csokimáz

étcsoki10 dekagramm
étolaj2 evőkanál

Desszertek: Rumos-csokis szelet a sok

Elkészítés

1

A pudingport a tejjel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a kakaóport és felfőzzük. A forró krémhez hozzákeverjük a porcukrot és kihűtjük. Ha kihűlt, eldolgozzuk benne a puha Ramát és a rumaromát.

2

A lapokhoz a lisztet, a sütőport, a kakaóport, a szódaport, a sót és a porcukrot szárazon összekeverjük.

3

Elmorzsoljuk benne a Ramát, hozzáadjuk a tojásokat és a tejet. Jó alaposan összegyúrjuk, hogy laza tészta legyen belőle.

4

4 részre osztjuk és lisztezett tepsi hátán megsütjük.

5

A lapokon maradt lisztet leszedjük, hogy a krém ragadjon rajtuk.

6

Ha minden kihűlt, megtöltjük a lapokat.

7

Csokimáz: a csokit gőz fölött megolvasztjuk, hozzáadjuk az étolajat és bevonjuk vele a legfelső lapot.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem