Feltöltve:

Rumos szelet

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm
tej3 dl
finomliszt3 csapott evőkanál
vaníliás pudingpor1 csomag

Tészta

liszt20 dekagramm
Ráma3 dekagramm
tojás1 darab
porcukor5 dekagramm
kakaó1 evőkanál
sütőpor0.5 csomag
tej1 kevés

Egyéb

babapiskóta1 darab
rum vagy rumaroma1 kevés

Desszertek: Rumos szelet a sok

Elkészítés

1

A tésztához a sütőporos lisztet, a Ramát, a tojást, a porcukrot és a kakaót kevés tejjel összegyúrjuk, majd a tésztát két egyforma cipóra választjuk. A cipókat egyenként vékonyra kinyújtjuk és megsütjük.

2

A krémhez a Ramát összekeverjük a porcukorral. A lisztet és a vaníliás pudingport a tejben felfőzzük, majd ha kihűlt, összekeverjük a Ramás cukorral.

3

Az egyik tésztalapot megkenjük a krémmel, majd sorban ráhelyezzük a rumos tejbe áztatott babapiskótát. A maradék krémet rákenjük a babapiskóták tetejére és rátesszük a másik tésztalapot.

4

Fél napot állni hagyjuk, amint megpuhultak a lapok szeletelhető a süti.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem