Feltöltve:

Salzburgi galuska

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

finomliszt
instant élesztő
vékony lapocskákra vágott mandula
sárgabarack kb. 1,2 kg
ehető szárított virág, készen kapható keverék, ehető virágok szirmaiból, leveleiből, stb. vegyesen, de ezt el is hagyhatjuk
tortabevonó
tortazselé
szalakáli (élelmiszerboltokban kapható)
liszt1 evőkanál
porcukor1 evőkanál
tojás4 darab

Desszertek: Salzburgi galuska a sok Galuska recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A vége felé hozzáadjuk a porcukrot is. A lisztet rászitáljuk, óvatosan beleforgatjuk, közben a tojások sárgáját is hozzáadjuk. A masszát egy kisebb Ramával megkent formába simítjuk és közepes hőfokú sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük. Tálaláskor egy kanállal galuskákat szaggatunk belőle és megszórjuk vaníliás porcukorral.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 50"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem