Feltöltve:

Sárgarépatorta

20
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A kikenéshez

Ráma1 darab

A tésztához

tojás2 darab
barna nádcukor18 dekagramm
méz3 evőkanál
napraforgóolaj2 dl
reszelt sárgarépa20 dekagramm
teljes kiőrlésű búzaliszt22 dekagramm
szódabikarbóna1 teáskanál
őrölt fahéj2 teáskanál
reszelt szerecsendió1 teáskanál
durvára tört dió12 dekagramm

Desszertek: Sárgarépatorta a sok répatorta recept közül.

Elkészítés

1

A tojást felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a mézet, az olajat, és jól elkeverjük. Beleöntjük a reszelt sárgarépát, az átszitált lisztet, a szódabikarbónát, a fűszereket, és az egészet jól összekeverjük. A tésztát A Ramával kikent formába töltjük és előmelegített sütőben 190°C- on 50 percig sütjük, amíg a tészta elválik a forma falától, és a sütemény szépen megemelkedik.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem