Feltöltve:

Sárgarépatorta

access_alarm 20
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A kikenéshez

Ráma1 darab

A tésztához

tojás2 darab
barna nádcukor18 dekagramm
méz3 evőkanál
napraforgóolaj2 dl
reszelt sárgarépa20 dekagramm
teljes kiőrlésű búzaliszt22 dekagramm
szódabikarbóna1 teáskanál
őrölt fahéj2 teáskanál
reszelt szerecsendió1 teáskanál
durvára tört dió12 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A tojást felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a mézet, az olajat, és jól elkeverjük. Beleöntjük a reszelt sárgarépát, az átszitált lisztet, a szódabikarbónát, a fűszereket, és az egészet jól összekeverjük. A tésztát A Ramával kikent formába töltjük és előmelegített sütőben 190°C- on 50 percig sütjük, amíg a tészta elválik a forma falától, és a sütemény szépen megemelkedik.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem