Mindkét tésztát ugyanabban a tepsiben sütjük meg. Az első tészta anyagait összegyúrjuk, és a tepsi hátán két egyforma lapot sütünk belőle. A második tulajdonképpen piskótatészta. A cukorral habosra kevert tojássárgájához hozzávegyítjük a lisztet és a tojáshabot, és kikent tepsiben megsütjük. A krémhez a lisztet a hideg tejjel simára keverjük a tojássárgával, és a vaníliás cukorral együtt, majd sűrűre főzzük. Állandó keverés mellett kihűtjük. A Ramát a cukorral habosra keverjük, és apránként hozzádolgozzuk a vaníliás pépet. Az egyik barna lapot meglocsoljuk a rum felével, rákenjük krém felét, ráigazítjuk a piskótalapot, erre a többi krémet, befedjük az ugyancsak rummal meglocsolt barna lappal. Az összeállított tésztára ráteszünk egy súlyos deszkát, és kissé megnyomkodva összeigazítjuk a tésztát. Elkészítjük a mázat. A cukrot, a kakaót, a folyadékot és a Ramát gyenge tűzön összeolvasztjuk, levéve a tűzről addig keverjük, amíg vastagodni kezd, akkor a tésztára öntjük, és gyorsan elsimítjuk. 1-2 napra hűvös helyre tesszük, csak azután vágjuk fel. Szép, és finom sütemény.