Sió szelet
Hozzávalók
krem
őszibarack leve | 1 liter |
---|---|
vaníliás pudingpor | 3 csomag |
cukor | 6 evőkanál |
növényi tejszín | 0.5 liter |
porcukkor | 4 evőkanál |
keksz | 1 csomag |
tortabevonó | 1 tábla |
Tészta
tojás | 4 darab |
---|---|
cukor | 20 dekagramm |
Ráma | 10 dekagramm |
tej | 1 kevés |
liszt | 20 dekagramm |
Desszertek: Sió szelet a sok
Elkészítés
1
Tészta: a Ramát habosra keverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, végül egyenként a tojást és elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a tejet is.
2
Sütőpapírral bélelt gáztepsiben megsütjük.
3
Krém: a pudingot cukorral az őszibarack levében megfőzzük, majd langyosra hűtjük és a tésztára kenjük.
4
A tejszínt a cukorral felverjük és rákenjük a krémet. A tetejét keksszel kirakjuk, majd csokimázzal bevonjuk.