Feltöltve:

Somlói galuska

access_alarm 1
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Ráma15 dekagramm
porcukor15 dekagramm
tojás4 egész
liszt15 dekagramm
sütőpor1 csomag
csokis puding2 csomag
cukor ízlés szerint a pudingokhoz1 kevés
tej1 liter
mazsola1 darab
meggybefőtt1 darab
darált dió1 kevés
tejszínhab1 darab

Desszertek: Somlói galuska a sok Galuska recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Egy mikrózható edényben az olvasztott Ramát a cukorral, tojással, liszttel, sütőporral jól kikeverjük, 700 W-on 8 percig sütjük. Megfőzzük a pudingot. A tésztát kis kockákra daraboljuk, kis tálkákba, vagy egy nagyba tesszük egybe a fele tésztát, megszórjuk darált dióval, mazsolával, és lecsepegtetett meggybefőttel meglocsoljuk, majd a forró pudinggal. Megint tészta, mazsola, dió, meggy és a tetejére puding. Ha kihűlt tejszínhabbal tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem