Srek szelet
Hozzávalók
darált keksz | 80 dekagramm | |
---|---|---|
Ráma | 40 dekagramm | |
tej | 2 dl | |
porcukor | 50 dekagramm | |
rumaroma | 1 darab | |
cukrozatlan kakaópor | 2 evőkanál | |
mandulaaroma | 1 darab | |
étcsokoládé | 2 tábla | |
étolaj | 1 darab |
Desszertek: Srek szelet a sok
Elkészítés
1
A kekszet a Ramával, a tejjel és a porcukorral összedolgozzuk.
2
A masszát kettévesszük. Egyik részéhez tesszük a kakaóport a rumaromával, a másik részéhez a mandulaaromát.
3
Közepes nagyságú üvegtálat, vagy tepsit alufóliával kibélelünk, beletesszük a kakaós masszát, majd a mandulás masszát. A tetejét csokimázzal vonjuk be. Hűtőben lehűtjük.