Feltöltve:

Stefánia-torta dédnagyi idejéből

access_alarm 50
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tésztához

tojás5 darab
cukor6 dekagramm
liszt6 dekagramm

Krémhez

csokoládé12 dekagramm
víz1 kevés
cukor12 dekagramm
Rama Vajas Íz18 dekagramm

Desszertek: Stefánia-torta dédnagyi idejéből a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. Óvatosan elkeverjük a tojások sárgájával, a cukorral és a liszttel. Sütőpapírral bélelt tepsin 5 darab, azonos méretű lapot sütünk a tésztából.
A krémhez a csokoládét a vízzel egy kisebb lábasban megolvasztjuk, majd olvadásig kevergetjük benne a cukrot. Hűlni hagyjuk, végül beledolgozzuk a Rama Vajas ízt is. A piskótalapokat megtöltjük a krém kétharmadával, majd a torta külsejét megkenjük a
maradékkal.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem