Feltöltve:

Stefánia-torta dédnagyi idejéből

50
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tésztához

tojás5 darab
cukor6 dekagramm
liszt6 dekagramm

Krémhez

csokoládé12 dekagramm
víz1 kevés
cukor12 dekagramm
Rama Vajas Íz18 dekagramm

Desszertek: Stefánia-torta dédnagyi idejéből a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. Óvatosan elkeverjük a tojások sárgájával, a cukorral és a liszttel. Sütőpapírral bélelt tepsin 5 darab, azonos méretű lapot sütünk a tésztából.
A krémhez a csokoládét a vízzel egy kisebb lábasban megolvasztjuk, majd olvadásig kevergetjük benne a cukrot. Hűlni hagyjuk, végül beledolgozzuk a Rama Vajas ízt is. A piskótalapokat megtöltjük a krém kétharmadával, majd a torta külsejét megkenjük a
maradékkal.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem