Feltöltve:

Sült madártej

access_alarm 30
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tojás8 darab
cukor30 dekagramm
Ráma15 dekagramm
liszt10 evőkanál
vaníliás cukor4 csomag
tej1 liter
Rama a tepsi kikenéséhez2 dekagramm

Desszertek: Sült madártej a sok Madártej recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tojások fehérjét felverjük kemény habbá. A sárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral és a Ramával habosra keverjük, majd hozzáadjuk felváltva a lisztet és a tejet. Végül belekeverjük a tojások felvert habját.

2. lépés

A masszát beleöntjük a Ramával kikent tepsibe, hideg sütőbe tesszük és ekkor nagy fokozatra kapcsolva 15-20 percig, majd tartalékra véve még 60 percig sütjük.

3. lépés

A sütőt közben nem szabad kinyitni. Sütés után hagyjuk kihűlni, úgy szeleteljük, majd még hűtőben is jól lehűtjük.

4. lépés

Porcukorral díszíthetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem