Feltöltve:

Sült madártej

30
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tojás8 darab
cukor30 dekagramm
Ráma15 dekagramm
liszt10 evőkanál
vaníliás cukor4 csomag
tej1 liter
Rama a tepsi kikenéséhez2 dekagramm

Desszertek: Sült madártej a sok Madártej recept közül.

Elkészítés

1

A tojások fehérjét felverjük kemény habbá. A sárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral és a Ramával habosra keverjük, majd hozzáadjuk felváltva a lisztet és a tejet. Végül belekeverjük a tojások felvert habját.

2

A masszát beleöntjük a Ramával kikent tepsibe, hideg sütőbe tesszük és ekkor nagy fokozatra kapcsolva 15-20 percig, majd tartalékra véve még 60 percig sütjük.

3

A sütőt közben nem szabad kinyitni. Sütés után hagyjuk kihűlni, úgy szeleteljük, majd még hűtőben is jól lehűtjük.

4

Porcukorral díszíthetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem