Először a puha Rama Vajas ízt keverjük habosra a cukorral, majd egyenként adjuk hozzá a tojásokat.
Külön edényben keverjük össze a kétféle lisztet a sütőporral, és az ízlés szerinti gyömbér fűszerrel.
Apránként keverjük össze a nedves hozzávalókat a lisztes keverékkel, és a durvára reszelt sütőtökkel, annyi tejjel higítsuk a keveréket, hogy híg muffintésztát kapjunk.
Krém készítése: Először keverjük habosra a margarint, robotgép segítségével (kb. 5 percig kell verni).
A habos margarinhoz adjuk hozzá fokozatosan a porcukrot, az ízlés szerinti citrom/narancs aromát.
Lágyítsuk pár csepp tejjel a habot, ha túl sűrű lenne, végül keverjük hozzá a sült sütőtökpürét (ettől lesz szép naracs színe a krémnek).
Végül díszítsük a kihűlt muffinokat, habzsák segítségével szép mintákat tudunk alkotni vagy, ahogy a képen is látható, olvasztott csokival aktuális, Halloween-i mintákat is rajzolhatunk.