Feltöltve:

Svájci trüffel

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A díszítéshez

pisztácia7 dekagramm
tortabevonó40 dekagramm

A töltelékhez

tejszín7 evőkanál
étcsokoládé15 dekagramm
mogyorós nugát30 dekagramm

A tésztához

finomliszt25 dekagramm
vanillincukor1 csomag
porcukor7.5 dekagramm
1 csipetnyi
Ráma17.5 dekagramm

Desszertek: Svájci trüffel a sok Bonbon recept közül.

Elkészítés

1

A Ramát,a porcukrot, a sót és a vaníliás cukrot kézi keverővel habosra keverjük. Lisztet szitálunk rá és az egészet tésztává gyúrjuk össze. Kézzel cipót formálunk belőle, fóliába göngyöljük és 15 percre hűtőbe tesszük.

2

A tésztát kb. 3 mm vastagra nyújtjuk és kb. 4 cm átmérőjű köröket szaggatunk ki belőle. A süteményt sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük, 200 °C-ra előmelegített sütőben, kb. 8 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk.

3

A mogyorónugátot, az étcsokoládét és a tejszínt forró vízfürdőn felmelegítjük, amíg a nugát és az étcsokoládé összeolvad. A krémet hűlni hagyjuk, ezután kézi habverővel felverjük. A krémet csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és mindegyik süteményre nyomunk egy adagot belőle.

4

A tortabevonót forró vízfürdőn megolvasztjuk és bevonjuk vele az aprósüteményt.

5

Mindegyik süteményre egy-egy félbevágott pisztáciát helyezünk, majd az egészet száradni hagyjuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem