Feltöltve:

Szalalkális krémes

access_alarm 60
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

liszt70 dekagramm
tojás2 darab
Rama Vajas Íz20 púpos kávéskanál
porcukor10 dekagramm
szalalkáli5 dekagramm
tej3 evőkanál
tejföl2 evőkanál
citromlé1 pár csepp

A krémhez

tej1.5 liter
vaníliás pudingpor4 csomag
porcukor20 dekagramm
Rama Vajas Íz20 púpos kávéskanál
vaníliás cukor2 csomag

Desszertek: Szalalkális krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tésztához a szalalkálit kevés cukorral és pár csepp citromlével kipezsegtetjük a tejben. A tészta hozzávalóit a szalalkális tejjel tésztává gyúrjuk. Három lapot nyújtunk belőle. Zsírozott tepsiben egyenként megsütjük a lapokat. Sütés előtt villával megszurkáljuk, hogy ne legyen hólyagos.

2. lépés

A krémhez a pudingokat a tejjel sűrűre főzzük, időnként kavargatva kihűtjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal krémesre keverjük.

3. lépés

A krémmel megtöltjük a lapokat, majd egy éjszakára pihenni hagyjuk, hogy a tészta megpuhuljon. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem