Feltöltve:

Szalmabála

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

étcsokoládés pudingpor2 csomag
tej6 dl
Ráma15 dekagramm
porcukor20 dekagramm

Tészta

8 tojásos piskótalap1 darab

Hempergetés

darált dió (kb)30 dekagramm

Desszertek: Szalmabála a sok

Elkészítés

1

Nyolc tojásból a szokásos módon sárga piskótát sütünk gáztepsiben és hagyjuk teljesen kihűlni.

2

A pudingokat a szokásos módon készre főzzük és teljesen kihűtjük. Miután kihűlt, habosra keverjük a porcukorral és a Ramával.

3

A tésztát középen kettévágjuk és megtöltjük a krémmel. Kisebb pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, majd az így kapott kis hengereket minden oldalukon bevonjuk krémmel és meghempergetjük a darált dióban.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem