Szicíliai túrótorta
Szicíliai túrótorta
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

    Tészta

    • fagyasztott, leveles tészta - 1 csomag

    krem

    • mascarpone - 200 gramm
    • túró - 300 gramm
    • porcukor - 125 gramm
    • kandírozott citromhéj - 100 gramm
    • kandírozott narancshéj - 100 gramm
    • tojás - 4 darab

    Elkészítés:

    1. A tésztát kinyújtjuk és a sütőformába simítjuk.
    2. A krémhez összekeverjük a mascarponét a túróval, a porcukorral, a kandírozott gyümölcshéjakkal, majd egyenként hozzáadjuk a 4 db tojássárgát.
    3. A 4 db tojásfehérjéből kemény habot verünk, végül a két krémet összekeverjük és beleöntjük a sütőformába, majd 180 fokon megsütjük.