Színvarázs torta
Színvarázs torta
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

    A csokoládékrémhez

    • Gaál csokokoládépuding - 1 darab
    • hideg tej - 500 milliliter

    A tészta

    • téglalap alakú piskóta tortalap - 1 adag

    A puncskrémhez

    • Gaál puncspuding - 1 darab
    • hideg tej - 500 milliliter

    Elkészítés:

    1. Készítsük el a krémeket, majd vágjuk félbe a piskótát. Mivel két különböző színű krémmel fogjuk megkenni a piskótalapok tetejét, érdemes éles késsel egy kicsit belevágva megjelölni a lapok közepét.
    2. Az alsó piskótát fele-fele arányban kenjük meg a puncs-, illetve a csokoládkrémmel, majd borítsuk rá a másik lapot.
    3. A piskóta tetejét kenjük meg, de most fordítva. A csokoládés rész fölé puncskrémet, a puncskrémes rész fölé csokoládékrémet tegyünk, majd a két különböző krémmel – ellentétesen használva a színeket – fedjük be a piskóta oldalát is.