Feltöltve:

Szivárványtorta

1
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Piskótához

tojás12 darab
liszt12 evőkanál
kristálycukor12 evőkanál
ételszínezék1 adag

Krémhez

mascarpone krémsajt25 dekagramm
növényi habtejszín0.5 liter
fehér csokoládé20 dekagramm
habfixáló2 csomag

Desszertek: Szivárványtorta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

Elkészítjük a 2 tojásos piskótákat. A narancs, citrom, lila és piros ételszínezékkel készült piskótákat sütjük ki először.

2

Piskóta: 2 tojásfehérjét habbá verünk egy csipet sóval. A két tojássárgát 1 kanál kristálycukorral szintén habbá verünk és hozzáadunk 2 kanál lisztet, majd óvatosan hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét. Végül a színezőt öntjük bele, amíg el nem érjük a tetszés szerinti színt.

3

Ramával kikent, lisztezett tortaformába öntjük és megsütjük. Így sütjük ki a piskótákat egyenként, szín szerint. Ha megsültek a piskóták, hagyjuk kihűlni őket és közben elkészítjük a krémet.

4

A fehér csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd langyosan a mascarpone sajthoz keverjük. A növényi tejszínhabot a habfixálókkal kemény habbá verjük és óvatosan összekeverjük a csokoládés - mascarpone sajttal.

5

A piskótákat tetszés szerint sorakoztatva megkenjük a krémmel. A külsejére tegyünk félre a krémből és vonjuk be vele a tortát. Díszíthetjük színes cukorkával, vagy reszelt csokival.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem