Feltöltve:

Sztracsatella

60
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tetejére

étcsokoládé5 dekagramm

A krémhez

tej1 liter
búzadara2 dl
cukor (lehet kicsit kevesebb is, ki milyen édesen szereti)2 dl
vaníliás cukor2 csomag
tojássárgája2 darab
tojásfehérje keményre vert habja2 darab
1 kevés
Ráma12 dekagramm
tejszínhab3 dl
étcsokoládé5 dekagramm

Az alaphoz

babapiskóta1 csomag
csokimázas keksz1 adag

Desszertek: Sztracsatella a sok

Elkészítés

1

A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A búzadarát a cukrokkal, a tojássárgákkal és a kevés tejjel simára keverjük, majd hozzátesszük a többi tejet is, felfőzzük, végül hozzákeverjük a tojásfehérjehabot is. A tűzről levesszük. Még melegen belekeverjük a Ramát és az 5 dkg reszelt csokoládét.

2

Összeállítás: a tepsibe lerakjuk a tejben megforgatott, cukrozott babapiskótát, rá a krém felét, majd utána egy sor keksz, ezután krém, végül a babapiskótával befedjük.

3

A keményre vert tejszínhabot a tetejére tesszük, reszelt csokival megszórjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap szeleteljük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem