Tejszínes csoki torta
Tejszínes csoki torta
  • timer20 perc
  • moodNehéz
  • person1 fő

Hozzávalók:

    Piskóta

    • sütőpor - 1 csomag
    • cukor - 14 evőkanál
    • liszt - 14 evőkanál
    • tojás - 14 darab

    krem

    • étcsokoládé - 200 gramm
    • tejszín - 6 dl

    Elkészítés:

    1. A tejszínt felmelegítjük, a csokit bele törjük, addig keverjük amíg el nem olvad. Kihűtjük, és kemény habbá verjük.
    2. 2 db 7 tojásos piskótát sütünk.
    3. A tejszínt a két piskóta közé töltjük, "Karcsúsítjuk" a piskótát.
    4. A marcipánt színezzük, bevonjuk vele, formázunk, díszítünk. A masszából formáljuk a melleket, (kókuszgolyó alapot készítünk belőle!)