Feltöltve:

Tejszínes-gesztenyés

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

vaníliás pudingpor5 csomag
tej1.5 liter
+ 3 evőkanál cukor15 dekagramm
babapiskóta1 csomag
tej a babapiskóta áztatásához2 dl
rum1 kevés
növényi habtejszín0.5 liter
habfixáló (elhagyható)1 csomag

Tészta

gesztenyemassza1 csomag
darált keksz + valamennyi keksz a tepsi szórásához30 dekagramm
Ráma25 dekagramm
porcukor15 dekagramm

Desszertek: Tejszínes-gesztenyés a sok

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd a tepsi alját megszórjuk darált keksszel és rányomkodjuk a masszát.

2

A krémhez az 5 csomag vaníliás pudingport 3 evőkanál cukorral és 1,5 liter tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a 25 dkg Ramát és a 15 dkg cukrot. A fele krémet a gesztenyemasszára tesszük.

3

1 cs babapiskótát a rumos-langyos tejbe beleforgatjuk, (nem eláztatjuk), majd a krémre rakjuk szellősen, egymás mellé és a krém másik felével beborítjuk.

4

A 1/2 literes növényi tejszínhabot és a habfixálót felverjük, (ne legyen túl kemény a hab), majd ezt az egészre rátesszük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem