Feltöltve:

Tejszínes gesztenyetorta

3
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

8 tojásos piskóta2 darab

krem

gesztenyemassza50 dekagramm
Ráma20 dekagramm
porcukor25 dekagramm
tej3 dl
vaníliás pudingpor1 csomag
rum2 evőkanál
tejszín4 dl

Desszertek: Tejszínes gesztenyetorta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

Először is megsütjük a két piskótát, közben elkészítjük a krémet. A pudingport a tejben, 10 dkg porcukorral ízesítve, sűrűre főzzük, majd hűlni hagyjuk. A puha Ramát először magában, majd a többi porcukorral keverjük habosra. A felengedett, puha gesztenyét a cukros Ramához keverjük, a hideg vaníliás krémmel együtt és rummal ízesítjük. A kisült és már kihűlt piskótát megkenjük a gesztenyés krémmel, majd a tejszínt kemény habbá verjük és rásimítjuk egyenletesen a gesztenyés krémre, majd az egészet beborítjuk a piskótalappal. A tortát tetszés szerint vonjuk be, krémmel, akár tejszínnel. Mindenképpen pár órára tegyük hűtőszekrénybe és jól hűtsük le.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem