Feltöltve:

Tejszínes márványos szőlős szelet

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

tojás8 darab
cukor8 evőkanál
liszt8 evőkanál
vaníliás cukor1 csomag
sütőpor1 csomag
kakaó2 evőkanál

krem

tej6 dl
tejszín ízű pudingpor2 csomag
cukor4 evőkanál
porcukor20 dekagramm
Ráma35 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
szőlő1 fürt

Teteje

tejszínhab3 dl
csokoládéreszelék1 darab
szőlő1 pár szem

Desszertek: Tejszínes márványos szőlős szelet a sok

Elkészítés

1

A tojást a cukorral és a vaníliás cukorral nagyon habosra verjük, a sütőporos lisztet óvatosan hozzákeverjük. 35x25-ös tepsibe a felét beleöntjük, a másik felébe beleszitáljuk a kakaót és összekeverjük, majd rácsorgatjuk a fehér tésztára. 180C- on 20 perc alatt megsütjük.

2

Elkészítjük a krémet. A tejet a pudinggal és a 4 kanál cukorral felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. A Ramát a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot óvatosan hozzákeverjük.

3

A tésztát kettévágjuk, megkenjük krémmel és a kimagozott, félbevágott szőlővel kirakjuk. Újra krémet teszünk rá és a tészta másik felével beborítjuk. A tetejét és az oldalát is megkenjük a krémmel.

4

Egy órára hűtőbe tesszük, majd a felvert tejszínhabot a tetejére simítjuk. Csokoládéreszelékkel és szőlőszemekkel díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem