Feltöltve:

Tejszinhabos grillázs szelet

50
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

4 tojásos piskóta1 darab

A krémhez

porcukor10 dekagramm
darált dió7 dekagramm
porcukor10 dekagramm
málna20 dekagramm
tejszín4 dl

Desszertek: Tejszinhabos grillázs szelet a sok

Elkészítés

1

A piskótát a legnagyobb (40x34-es) sütőpapírossal bélelt tepsiben megsütöttem. Amikor kihűlt, 3 egyenlő lapra vágtam.

2

A 10 dkg porcukrot egy kis edénybe tettem, és felolvasztottam. Az olvadt forró cukrot két lapra kanállal ráfolyattam, a harmadik lapra nem tettem, mert az lett a felső lap.

3

A tejszínt 2 kanál porcukorral habbá vertem.
A másik 10 dkg porcukrot is felolvasztottam, és beletettem a darált diót, majd egy-két pillanat múlva a margarinnal lekent márványlapra kiöntöttem, kihűtöttem és összetörtem.

4

Az összetört grillázst a felvert tejszínhab 2/3-ába belekevertem, és a cukros lapokat megkentem. Rátettem a harmadik lapot, amit tejszínnel bevontam. Az egyharmad tejszínbe málnaszörpöt tettem, és ezzel színeztem. A tetejét málnaszemekkel díszítettem.
Nagy sikere volt, finom sütemény.
A grillázs nagyon finom benne a málnaszemekkel csodás ízt ad.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem