Tepsis palacsinta
Hozzávalók
A tésztához
Rama Vajas Íz | 10 dekagramm | |
---|---|---|
kristálycukor | 5 dekagramm | |
tojás | 3 darab | |
Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor | 1 csomag | |
tej | 4 dl | |
finomliszt | 25 dekagramm | |
őszibarack (befött, illetve sárgabarack is lehet) | 30 dekagramm |
A tálaláshoz
Carte d'Or Vanília |
---|
Sütéshez
Sütési idő | 40 perc |
---|---|
Sütési hőmérséklet | 180 ° |
Edény, sütő formája | tepsi |
Desszertek: Tepsis palacsinta a sok Palacsinta recept közül.
Elkészítés
1
A Rama Vajas Ízt kihabosítjuk a kristálycukorral, hozzákeverjük a tojásokat, a vaníliás cukrot, a tejet és a lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát.
2
A barackot apró kockákra vágjuk, majd a masszára szórjuk.
3
180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Miután kihűlt, szeleteljük, vaníliafagylalttal, lekvárral tálaljuk.