Tepsis palacsinta
Tepsis palacsinta
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person7 fő

Hozzávalók:

    A tésztához

    • Rama Vajas Íz - 10 dekagramm
    • kristálycukor - 5 dekagramm
    • tojás - 3 darab
    • Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor - 1 csomag
    • tej - 4 dl
    • finomliszt - 25 dekagramm
    • őszibarack (befött, illetve sárgabarack is lehet) - 30 dekagramm

    A tálaláshoz

    • Carte d'Or Vanília - darab

    Elkészítés:

    1. A Rama Vajas Ízt kihabosítjuk a kristálycukorral, hozzákeverjük a tojásokat, a vaníliás cukrot, a tejet és a lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát.
    2. A barackot apró kockákra vágjuk, majd a masszára szórjuk.
    3. 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Miután kihűlt, szeleteljük, vaníliafagylalttal, lekvárral tálaljuk.

    Sütéshez