Feltöltve:

Tigris szelet

120
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

liszt38 dekagramm
porcukor22 dekagramm
sütőpor3 teáskanál
vaníliás cukor1 csomag
tojás6 darab
langyos víz60 milliliter
étolaj240 milliliter
kakaópor3 evőkanál
sárga ételfesték1 pár csepp

krem

mascarpone sajt25 dekagramm
tejszín500 milliliter
porcukor3 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
darabolt ananászkonzerv1 doboz
kekszes csokoládé10 dekagramm

Desszertek: Tigris szelet a sok

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk keverőgéppel, a kakaó és az ételfesték kivételével. Elfelezzük a masszát és az egyik felébe belekeverjük a kakaót, a másikba a sárga ételfestéket. Sütőpapírral bélelt tepsi közepébe teszünk kettő kanál sárga tésztát, majd arra rá kettő kanál kakaós masszát. Ezt addig folytatjuk, amíg a massza el nem fogy. Nem keverjük el, hagyjuk, szétfolyni. Előmelegített sütőben megsütjük.

2

A mascarponét összekeverjük a vaníliás cukorral és a cukorral, valamint a zseléfixszel, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tejszínt, végül az összedarabolt csokoládét és a kockákra vágott ananászt is beleforgatjuk.

3

A kihűlt tésztát kettévágjuk, megtöltjük a krémmel és 2-3 órára hűtőbe tesszük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem