Feltöltve:

Tiroli kocka

60
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tepsi kikenéséhez

Ráma1 darab

A tésztához

fodros, nagy kocka tészta50 dekagramm
túró30 dekagramm
tojás4 darab
tejföl4 dl
mazsola10 dekagramm
rum1 kevés
citrom reszelt héja1 darab
vaníliás porcukor10 dekagramm
Ráma8 dekagramm

A hintéshez

kristálycukor1 darab

Desszertek: Tiroli kocka a sok

Elkészítés

1

A tésztát kifőzzük, a mazsolát rumba áztatjuk. A tojássárgákat a vaníliás porcukorral és a Ramával habosra keverjük, majd a citrom reszelt héjával ízesítjük. Hozzákeverjük a tejfölt és a mazsolát, majd a tojásfehérjék kemény habját óvatosan beleforgatjuk.

2

Hozzátesszük a tésztát és belemorzsoljuk a túrót, majd jól összekeverjük.

3

Ramával kikent és kristálycukorral megszórt tepsiben, előmelegített sütőben szép aranysárgára sütjük.

4

Még forrón vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem