Feltöltve:

Tojásmentes gesztenyetorta

60
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A töltelékhez

tej1 kevés
rum1 kevés
csomag babapiskóta1 nagy

A tetejére

habtejszín (cukrozott)4 dl

A krémhez

főznivaló vaníliás pudingpor3 csomag
tej9 dl
Rama margarin25 dekagramm
porcukor25 dekagramm

Az alaphoz

gesztenyemassza50 dekagramm
darált keksz20 dekagramm
Rama margarin15 dekagramm
porcukor20 dekagramm
rum1 dl

Desszertek: Tojásmentes gesztenyetorta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

Az alaphoz a hozzávalókat robotgépben összekeverem, majd egy nagy tortaformába nyomkodom kb. 2 cm-es vastagságban. Hűtőbe teszem, amíg a pudingos réteg elkészül.

2

A pudingból és a tejből hagyományosan pudingot főzök, majd kevergetés mellett kihűtöm. A margarint és a cukrot habosra keverem és összedolgozom a kihűlt pudinggal.

3

A gesztenyés alap tetejére simítom a pudingos krém felét, a babapiskótát rumost tejbe mártom (nem áztatjuk el!) és jó szorosan a pudingkrém tetejére rakom, majd a maradék pudingot a babapiskótás réteg tetejére simítom.

4

A habtejszínt a cukorral keményre felverem, és már csak annyi dolgom maradt, hogy szépen rásimítom a pudingkrémre.

5

Minimum egy éjszakára a hűtőbe teszem.

Hozzászólások

Hasonló receptek

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

75"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

1"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

200"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

80"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

60"
Könnyű
favorite_border 3
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 5
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem