Feltöltve:

Trópusi Tengerpart

600
Nehéz
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Alsó szint tészta (1, 3. réteg)

Ráma400 gramm
tojás6 darab
cukor400 gramm
liszt360 gramm
kakaó90 gramm
sütőpor1 csomag
tej4 dl

Desszertek: Trópusi Tengerpart a sok

Elkészítés

1

Kisütjük a tortalapokat, megvárjuk, míg kihűlnek, méretre vágjuk őket.

2

Kikeverjük a krémeket, miután kihűltek, megtöltjük, és összeállítjuk az alsó szintet.

3

Az alsó szintet bevonjuk vajkrémmel, kicsit állni hagyjuk, és bevonjuk kék fondanttal.

4

Összeállítjuk, megtöltjük az emeletet, hegy formájúra faragjuk, bevonjuk a megmaradt töltelékkel, felhelyezzük az alsó szintre, és beszórjuk barnacukorral.
(A barna cukor jelképezi a homokot, így abból alakíthatjuk ki a tengerpartot is.)

5

Marcipánból megformázom a figurákat, étcsokival és ételfestékkel színezem, felhelyezem őket a tortára.

6

Egy tálba jégkockákat helyezek, megolvasztok némi kék ételfestékkel megszínezett cukrot, majd ráöntöm a jégre, így érdekes, hullám szerű formában megdermed. Ezeket is elhelyezem a tortán.

7

Színezett cukormázzal kiegészítem a díszítést, az alapot beszórom a maradék barnacukorral.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem